Ciclisme

Joaquim Rodríguez confirma la retirada del ciclisme professional

Ciclisme. El català manifesta: “No és just tornar si no em veig capaç de fer-ho al màxim nivell” i treballarà amb els joves talents de l'equip Bahrain-Merida

Joaquim Rodríguez ha esvaït els dubtes sobre la seva continuïtat en la competició i acaba de confirmar que dóna per acabada la carrera professional a través d'un missatge difós a les xarxes socials: “Després d'un temps de meditar sobre el meu futur i intentar tornar a una rutina de treball, he pres la decisió juntament amb la família i amics de no reprendre la competició per a la temporada que ve. Ho sento per tots aquells aficionats que desitjàveu el meu retorn a la competició, us asseguro que us agraeixo moltíssim el vostre suport i us he de dir que m'ho heu posat molt difícil. Però sincerament, tant per mi com per tots els aficionats, crec que no és just tornar si no em veig capaç de fer-ho al màxim nivell. Agraeixo moltíssim a l'equip Bahrain-Merida totes les facilitats que ha posat a la meva disposició per poder tornar, però amb ells també m'he adonat que no em sento ni físicament ni mentalment preparat per tornar a competir al cent per cent. He preferit anunciar això abans de l'inici de la temporada 2017 perquè crec que els protagonistes han de ser els corredors. A partir d'ara treballaré per transmetre la meva experiència i ajudar en tot el possible als joves talents de l'equip BahrainMerida.”

Amb aquest missatge clausura disset temporades en el món professional, en les quals ha obtingut resultats extraordinaris que l'han convertit en un dels ciclistes catalans més important de tots els temps: dos Giros de la Llombardia, dues Voltes a Catalunya, una Volta al País Basc, tres etapes del Tour de França, nou etapes de la Vuelta i podis en la general de les tres grans voltes per etapes, entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)