Esquí

Clàudia Galicia és segona en l'esprint

Esquí de muntanya. Primer podi en la copa del món per a l'osonenca i triomf per a Júlia Casanovas en júnior

Primer podi internacional de la temporada per a Clàudia Galicia, ahir en la cursa esprint de la copa del món a Cambra d'Ase i després de llançar la pilota al pal amb els cinquens llocs en les dues individuals els dos darrers dissabtes i el quart en la vertical de diumenge passat a Font Blanca. L'osonenca liderava la final en el darrer descens de la prova, però va veure com la gran dominadora de l'esquí de muntanya femení, Laetitia Roux, li pispava el triomf en el darrer moment per aconseguir la seva tercera victòria en quatre cites de la copa del món. Marta Garcia Farrés va ser eliminada en la semifinal, mentre l'esquiadora de Vall del Pi Júlia Casanovas completava un gran cap de setmana amb el triomf en la categoria júnior. La cerdana, que dissabte havia assolit el seu primer podi internacional amb el tercer lloc en la cursa individual, va aconseguir la seva primera victòria en la copa del món.

En la categoria masculina els suïssos Iwan Arnold i Andreas Steindl es van disputar la victòria fins al darrer instant, resolta en benefici del primer per un escàs marge de 73 centèsimes de segon. Robert Antonioli, vencedor de la cursa individual per la renúncia dels tres primers dissabte, va completar el podi, mentre el millor català va ser el cassanenc Marc Pinsach, eliminat en els quarts després de superar la primera ronda.

Cursa esprint masculina (F)
1r. Iwan Arnold (Suïssa)
3:23
2n. Andreas Steindl (Suïssa)
3:23
3r. Robert Antonioli (Itàlia)
3:31
4t. Didier Blanc (França)
3:34
5è. Íñigo Martínez (Espanya)
3:41
6è. Nadir Maguet (França)
3:42
Cursa esprint femenina (F)
1a. Laetitia Roux (França)
3:20
2a. Clàudia Galicia (Catalunya)
3:24
3a. Déborah Chiarello (Suïssa)
3:29
4a. Emilie Forsberg (Suècia)
3:34
5a. Adèle Milloz (França)
3:36
6a. Maude Mathys (Suïssa)
3:42
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)