Waterpolo

Mataró i Sabadell, a punt per repetir

Waterpolo. El campió i l'aspirant a recuperar el tron podrien trobar-se en la final de la copa al CN Terrassa

El defensor de la copa de la Reina de waterpolo, La Sirena Mataró, i l'aspirant a recuperar el tron després de la derrota de la temporada passada, l'Astralpool CN Sabadell, podrien repetir final si compleixen els pronòstics en les eliminatòries de quarts i semifinals de la competició del KO, que es disputarà de divendres a diumenge de la setmana que ve al CN Terrassa.

El sorteig d'ahir a les instal·lacions del club vallesà va situar les mataronines i les sabadellenques en diverses parts del quadre, i tan sols es podrien trobar en una hipotètica final. Les vigents campiones encetaran la competició contra el Madrid Moscardó en el primer duel de quarts de final. A continuació li tocarà el torn al Mediterrani, que es veurà les cares amb el Saragossa. Els dos vencedors de les primeres eliminatòries s'enfrontaran en les semifinals. La primera jornada es tancarà amb els duels entre les amfitriones del Terrassa contra el Rubí i l'Astralpool Sabadell contra el Sant Andreu. Els que se'n surtin amb èxit disputaran la segona semifinal de dissabte.

Aquesta serà la primera edició de la copa que acull el CN Terrassa, en una nova mostra de l'aposta pel waterpolo femení que ha decidit fer l'entitat en els últims temps i que ha quedat palès en el salt qualitatiu del primer equip. El president de l'entitat, Jordi Martín, va destacar que la copa reflecteix “l'aposta del club per accentuar la importància de l'esport femení en el panorama català i estatal”.

Com ja va passar el cap de setmana passat amb la copa masculina, es podrà seguir tota la competició en directe. Esport3 oferirà les dues semifinals i la final, i el web de la FEN, els quarts en streaming.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)