El Fraikin no es desfà del Benidorm, el cuer, fins al final

Handbol. Els vallesans no es van avançar definitivament fins quan faltaven sis minuts perquè acabés el partit

GRANOLLERS 28 BENIDORM 26

FRAIKIN GRANOLLERS:Sastre, Cabanas (7, 2p), Marc Garcia, Ferrer (1), Adrià Pérez (1), Figueras (6) i Da silva –set inicial–; Alamo (p.s.), Porras, Flores, Arnau Garcia (6), Cañellas (2), Resina (1), Gassama (3) i Kasal (1).BM BENIDORM:Mijuskovic, Esteban (2), Grau (1), Salinas (3), Jiménez (7), Cuartero i Corzo (6, 3p) –set inicial–; Marchán (1), Simonet (5), Eloy González, Sáez (1) i Nacho.PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-3, 3-4, 4-6, 6-7, 8-10 i 11-12 (descans), 12-15, 14-17, 15-19, 19-22, 24-23 i 28-26.ÀRBITRES:A. Ballano i A Rodríguez. Van excloure Eloy González (2), Simonet i Grau.

El Fraikin Granollers va patir força per derrotar el cuer, el Benidorm, i només en els darrers sis minuts es va poder avançar definitivament. Un parcial de 6-1 dels vallesans va tornar les coses al seu lloc i va fer que es mantinguessin en la quarta posició de la classificació.

El Benidorm va lluitar durant tot el partit, va buscar la sorpresa i va dominar durant molts minuts. El Granollers es va avançar a l'inici, però els visitants ràpidament van capgirar el resultat (3-6) i van arribar al descans amb un mínim avantatge, 11-12. En l'inici de la segona meitat els alacantins es van escapar de quatre gols (11-15) contra un Granollers que no estava encertat. El Benidorm es va mantenir al capdavant i, amb el 18-22, els locals van reaccionar i van capgirar el resultat, 24-23. El Benidorm va empatar (25-25), però el Granollers va saber sentenciar.