Més esport

Marc Puig, segon en l'Ultraman de Florida

Triatló. El corredor de Santa Coloma de Farners, el millor en la doble marató

“He pogut fer els darrers tres quilòmetres a 4:10, que després de tot en els tres dies... Estic molt content perquè s'han notat els entrenaments”, va dir Marc Puig (Triatló Girona Costa Brava) sobre el desenllaç de l'Ultraman de Florida, del qual va ser segon després de guanyar la doble marató el tercer dia.

Puig, que ja va guanyar l'Ultra-tri de Motril l'any passat, va acabar amb un temps de 22h31:05, el tercer millor de la prova americana. El primer dia, divendres, ja va establir el segon millor registre de la prova en el primer sector de ciclisme, de 125 quilòmetres i després de nedar-ne 10 en aigües obertes. L'endemà eren 275 quilòmetres de ciclisme i, el darrer dia, dues maratons seguides, el punt fort del corredor de Santa Coloma de Farners i que aconseguiria guanyar de manera parcial després de posar-se líder al quilòmetre 80 i amb el tercer temps més ràpid de la cursa. “Veníem a competir, m'hauria agradat guanyar, és clar, però estic molt content amb aquest segon lloc.”