Ciclisme

El nou ordre local

Ciclisme. Joan Llordella i Ismael Ventura (Scott BUFF) i Sandra Santanyes (Olympia) guanyen la primera cita de l'MTB Challenge Series a Sant Gregori

Joan Llordella va estrenar el seu compte de victòries d'aquest 2017 en la Gironès MTB Challenge, la primera de les quatre proves de les MTB Challenge Series disputada a Sant Gregori amb 800 participants i un recorregut de 79 quilòmetres amb 1.900 metres de desnivell positiu acumulat. El campdevanolenc va compartir el triomf amb Ismael Ventura, el seu company en la recentment creada formació Scott BUFF MTB Team, cridada a dominar les proves locals i estar en els llocs de privilegi de les cites internacionals –ja va fer top 10 a la Costa Blanca Bike Challenge–. Llordella va entrar un segon abans que Ventura amb 3h32:36 i és el primer líder de la general. En la categoria femenina, Sandra Santanyes també va obrir el seu compte de victòries amb el seu nou equip, l'Olympia Factory Team, després d'una accidentada cursa per etapes a Lanzarote.

L'Espai la Pineda de la localitat del Gironès va ser el centre neuràlgic d'una cursa molt emocionant que es va resoldre per eliminació. Els internacionals belgues Jens Schuermans i Jeff Luyten, Ismael Ventura i Joan Llordella, Marc Donadeu (Scott), Oriol Colomé (Bicis Esteve), Julen Zubero (Ciclos Zubero) i l'internacional júnior Jofre Cullell (Megamo) van formar un potent grup capdavanter en el qual els Scott BUFF sempre van marcar la pauta. Fins que els dos primers es van quedar amb Julen Zubero, a qui van treure poc més de mig minut imposant la seva superioritat a les zones més tècniques del recorregut.

La superioritat de Santanyes va ser manifesta i va liderar la categoria femenina des de l'inici, per completar el recorregut en 4h22:59 i 20 minuts d'avantatge respecte a Ada Xinxó. Núria Lauco va ser la tercera en noies, si bé Raquel Lisbona (Corriols Bike), que corria en la categoria equips mixtos –va guanyar amb Enric Balta (Terrabike)–, va ser la segona noia a l'arribada. Àngel Nevado i Juan Carlos Carrillo van ser els primers per equips en categoria masculina i Txell Solà i Judit Reina en femenina.

El 28 de maig a Puigcerdà es disputarà la segona de les quatre curses del calendari, la de la Cerdanya, que es completa al Berguedà (la Pobla de Lillet) a l'estiu i al Maresme (Vilassar de Mar) a la tardor.

EL CALENDARI

El 28 de maig a Puigcerdà es disputarà la segona de les quatre curses
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)