Més esport

Dona i esport, el 12 de març

Poliesportiu. La Jornada de l'Esport Femení es consolida en el calendari amb la cinquena edició d'una cita que busca condicions d'igualtat a l'hora d'accedir a la pràctica esportiva

La cinquena edició de la Jornada de l'Esport Femení se celebrarà el diumenge 12 de març a Girona, una cita consolidada en què l'any passat hi va haver més d'un miler de participants i que suposa una plataforma per trencar estereotips i difondre la pràctica esportiva.

Donar a conèixer grans i petites esportistes, reconèixer l'esforç de les persones que donen suport a l'esport femení i aconseguir unes condicions d'igualtat a l'hora d'accedir a la pràctica esportiva són les accions que es duen a terme en una jornada que aquest any ha ampliat la ubicació per tal d'oferir un espai més polivalent i cèntric a Girona. La plaça del Lleó, la plaça Salvador Espriu, el riu Onyar (al costat del pont de Pedra) i la plaça Catalunya facilitaran l'accés i permetran la màxima participació de les esportistes, per tal que mitjançant la pràctica de les activitats d'exhibició i d'iniciació es puguin fer visibles les disciplines que es practiquen a la demarcació.

Objectius

Potenciar la pràctica de totes les disciplines esportives creant un espai de visualització, d'iniciació i de reconeixement. Trencar estereotips respecte a algunes de les disciplines esportives considerades “no femenines”. Destacar la pràctica esportiva com un espai de transmissió de valors individuals i col·lectius. Reflexionar sobre els beneficis de la pràctica esportiva, els hàbits alimentaris i la qualitat de vida. Fer conèixer esportistes destacades perquè es converteixin en un referent de valors i d'experiències per a altres esportistes. I oferir un espai de diversió a través de la pràctica esportiva. Aquests són els objectius d'una jornada en la qual hi haurà, a banda d'activitats paral·leles de caràcter lúdic, més de divuit disciplines esportives: hoquei sobre patins, gimnàstica rítmica, tennis de taula, gimnàstica artística, atletisme, handbol, rugbi, judo, bàsquet, piragüisme, patinatge, esgrima, vòlei, bàdminton, futbol, jujutsu, paleotraining, escacs, ciclisme i nàutica. Com en les edicions anteriors, les jornades disposen d'esportistes ambaixadores de la jornada com ara Carla Dorca, Esther Guerrero, Coral Vila, Anna Quintana o Noemí Jordana.

OFERTA VARIADA

20
disciplines
esportives es podran veure en un espai més polivalent i cèntric de Girona, de fàcil accés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)