Tennis

Djokovic, Federer i Nadal debuten amb victòria a Indian Wells

Tennis. Garbiñe Muguruza també va guanyar i Marcel Granollers va ser eliminat

Novak Djokovic, el segon cap de sèrie, Rafael Nadal –el cinquè favorit–; i Roger Federer (9) van debutar amb victòria en el Masters 1.000 d'Indian Wells. El jugador serbi va vèncer per 6-4 i 7-6 (5) el britànic Kyle Edmund, mentre que el suís va derrotar amb molta comoditat el francès Stéphane Robert per 6-2 i 6-1. El manacorí Rafael Nadal també va tenir una estrena assequible contra l'argentí Guido Pella, al qual va derrotar per 6-3 i 6-2. El seu proper rival serà el madrileny Fernando Verdasco.

En el quadre femení, la catalana d'origen veneçolà Garbiñe Muguruza va necessitar més de dues hores per guanyar el seu primer partit. Al final va remuntar contra la nord-americana Kayla Day i va guanyar per 3-6, 7-5 i 6-2. L'altre català que va entrar en joc, el barceloní Marcel Granollers, no va estar afortunat i va perdre en dos sets. Granollers va cedir contra el tunisià Malek Jarizi per 7-5 i 6-3 en poc més d'una hora i mitja de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)