Més esport

Surf de neu

Castellet accedeix a les semifinals de ‘big air'

Surf de neu. És cinquena de la seva sèrie i aspira a les dues últimes places per a la final

Queralt Castellet es va classificar per a les semifinals de big air del mundial de surf de neu, que es disputa a Sierra Nevada. La surfista de Sabadell va ser cinquena de la seva sèrie, amb una millor puntuació de 78.66, i es va guanyar una de les sis places per disputar la penúltima eliminatòria. “M'he sentit molt còmoda i des d'ahir he anat en progressió”, va explicar. Quatre surfistes van assolir l'accés directe a la final: l'austríaca Anna Gasse (90.0) i la noruega Silje Norendal (84.33), que van ser les dues millors de la primera sèrie, la de Castellet, i la canadenca Laurie Blouin (91.66) i la finlandesa Enni Rukajarvi (84.66), que van ser les millors de la segona.

Castellet es jugarà avui l'accés a la final, per a la qual queden dues places i que es disputarà en horari nocturn. Les seves rivals seran la neozelandesa Zol Synnot Sadowski, la xilena Antonia Yáñez, l'holandesa Cheryl Maas, la nord-americana Jessika Jenson i la noruega Kjersti Buaas. En la qualificació d'ahir, la vallesana va fer un mal gest, però confia que no l'afecti: “M'he torçat una mica l'esquena, però els fisioterapeutes faran segur un gran feina de recuperació com fins ara.” La seva moral és alta i confia classificar-se entre les sis millors: “Sortiré a totes, a intentar estar en la final.”

Qui no es va classificar per a les semifinals va ser Maria Hidalgo, que va acabar 23a de la seva sèrie amb un millor salt puntuat amb 59.66.

Israel Planas, molt greu

El seleccionador de l'equip espanyol de cros, el català Israel Planas, va tenir un infart cerebral el matí de dimecres i es troba hospitalitzat en estat molt greu. May Peus i Olmo Hernán, president i director general de la federació espanyola, es van desplaçar ahir a la capital catalana per visitar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)