Tennis

Tennis

Santana: “A Madrid som com nens comparats amb el Godó”

Tennis. El director del Mútua Madrid Open lloa la tradició del Barcelona Open Banc Sabadell en un acte conjunt entre els organitzadors dels dos tornejos a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Els directius del Barcelona Open Banc Sabadell i de la Mútua Madrid Open van brindar ahir davant la imminent tornada d'algunes de les millors raquetes del món a l'Estat espanyol la primavera vinent en un acte conjunt a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, patrocinador dels dos tornejos.

Manolo Santana, director del torneig madrileny i vencedor en dues edicions a la capital catalana (1962 i 1970), va recordar algunes de les moltes experiències viscudes a Barcelona, tant en el Godó com en la copa Davis. “Nosaltres, amb 16 anys de torneig, som com nens petits comparats amb la història del Godó. Des de la resta d'Espanya veia amb enveja el Godó, i per això vaig voler portar un gran torneig a Madrid”, va admetre Santana. Albert Costa, director del Barcelona Open Banc Sabadell, va remarcar la col·laboració entre els dos tornejos i, fent referència a la cita barcelonina, va comentar: “Estem orgullosos de la nostra història i tindrem un quadre espectacular, i amb vista al futur sempre estem oberts a créixer, però ara mateix hi ha nou llicències de Masters 1.000, i si ningú no ven la seva plaça no tenim cap possibilitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)