Esquí

Podis catalans en esprint

Esquí de muntanya. Medalles a la Mondolè per a Marta Garcia i Clàudia Galicia, en elit; Oriol Cardona, promesa, i Júlia Casanova, júnior

Marta Garcia va tornar a ser la millor catalana en la segona jornada de la Mondolè Ski Alp, quarta prova de la copa del món. L'endemà de ser sisena en la cursa individual, va ser segona en esprint darrere de Leti Roux, guanyadora també dissabte. El podi el va completar Clàudia Galicia, tercera i segona en la general. La cerdana Júlia Casanovas va ser segona en la categoria júnior l'endemà de pujar al podi en la cursa individual (bronze)

Oriol Cardona va ser segon promesa, després de quedar fora de la lluita pel podi per problemes tècnics en la semifinal. Marc Pinsach no hi va arribar i, el triomf va ser per a l'italià Michele Boscacci.

La d'ahir va ser l'última cursa en la modalitat esprint de la copa del món. La darrera cita del calendari serà a la Val d'Aran, els dies 8 i 9 i amb la individual i la vertical en el programa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)