Handbol

Graduats en la categoria de plata

Handbol. El Bordils va aconseguir la permanència matemàtica en la segona categoria de l'handbol estatal, dissabte, hores abans del duel amb el Barça B. És el quart curs que ho aconsegueix, l'any que el projecte canviarà de junta i tècnic

El Bordils jugarà per cinquena temporada en la divisió d'honor plata, la segona categoria estatal, el curs que ve. Dissabte al vespre va aconseguir la permanència matemàtica, hores abans de visitar el Barça B –el filial blaugrana, campió els darrers anys amb Toni Gerona a la banqueta, acabarà en llocs de play-off d'ascens – i encaixar la tercera derrota seguida (29-26, diumenge). El 32-24 del Zarautz contra el Nava, a qui el Bordils va guanyar els quatre partits, va fer bons uns números encarrilats l'11 de març al Blanc i Verd, amb el 24-22 contra el Còrdova, un tercer implicat en la lluita per no baixar. Era la cinquena victòria seguida dels de Pau Campos, que igualava la millor ratxa del club en la categoria –del primer trimestre en l'any del debut– i suposava la graduació en la categoria d'un equip que, amateur en tots els estaments i amb el filial en la tercera categoria, ha perdut els seus millors jugadors (Canyigueral i Nonó a Asobal, Ferrer a França) els dos darrers estius.

Aquest també ho serà, de mogut. El tècnic de l'ascens i les quatre permanències, Pau Campos, marxarà a l'estranger i la junta directiva serà rellevada per un nou grup que serà escollit el 6 de maig en segona convocatòria electoral. La primera, deserta, va deixar el club a mans d'una gestora i amb l'entitat en perill de dissolució si no hi havia candidat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)