El Granollers guanya i defensa la quarta plaça

Handbol. Va superar el Port Sagunt a fora amb una certa comoditat i el seu perseguidor en la classificació, l'Anaitasuna, va ser derrotat

PORT SAGUNT 28 GRANOLLERS 34

PORT SAGUNT:Bruixola, De Inestrosa (3), Moriñigo (5), Spiljak (5), Nebot, Fernández i Sorrentino (3) –inicial–; Moral (p.s.) Tarrasó (1), Sifre (3, 1p), Pozzer (4), Linares (4), Piró, Ángel i Chueca.FRAIKIN GRANOLLERS:Sastre, Cabanas (5, 1 p), Arnau García (3), Figueras (3), Cañellas (3), Resina (9, 1 p) i Fernández (3) –inicial–, Porras (1), Marc García (2), Ferrer, Adrià Pérez, Flores (1), Cumplido (1) i Gassama (3).PARCIALS:2-3, 3-7, 6-10, 8-14, 10-16 i 14-19 (descans); 16-21, 19-23, 21-24, 22-27, 24-31 i 28-34.ÀRBITRES:A. Peñaranda i J.A. Yagüe. Van excloure Moriñigo, Marc Garcia i Cañellas.

El Fraikin Granollers va guanyar a la pista del Port Sagunt i va defensar la quarta posició que ocupa a la taula i que classifica per a les competicions europees. El seu immediat perseguidor, l'Anaitasuna, va perdre i ara és a quatre punts, quan queden cinc partits.

Els primers minuts van ser igualats però a poc a poc els vallesans van treure profit de la intensitat defensiva i es van anar distanciant en el marcador, 3-7 en el minut 9. El Granollers va saber mantenir l'avantatge fins al descans (14-19).

En la segona meitat el conjunt valencià va reaccionar i es va posar a només tres gols (21-24) en el minut 43. El Granollers ho va saber controlar i va tornar a distanciar-se en el marcador fins a un còmode avantatge, gràcies en part als nou gols que va anotar David Resina en tot el partit. Els últims minuts van ser plàcids per als vallesans, que es van imposar per sis gols de diferència (28-34).