Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

euro hockey league

Un comiat més que injust

Hoquei sobre herba. El Polo cau eliminat en els quarts de l'Euro Hockey League a mans d'un Rot Weiss Köln molt efectiu en un partit en què els barcelonins van merèixer més

ROT WEISS 2 POLO 1

ROT WEISS KÖLN:Wenzel, Grambusch, Aichinger, Delarber, Schöllkopf, Adrians, Chorus, Trompertz, Scholten, Werner, Hüttermann, Gomoll, Grambusch, Schwarzer, Rühr, Zeller, Meurer, Fleckhaus, Mikltau, Oruz, Müller, Swiatek, Hillmann, Aly, Gebel i Schlich.RC POLO BARCELONA:Fernández, Renyé, De Abadal, Masana, Birdas, Casasayas, Alegre, Cabot, Vila, Piera, Chaves, Ibarra, Baart, Rey, Coll i Turull.GOLS:1-0 (11') Zeller. 2-0 (15') Milktau. 2-1 (37') Coll.

El Polo va caure ahir a Eindhoven en els quarts de final de l'Euro Hockey League. Va ser molt injusta l'eliminació del conjunt barceloní, que va merèixer molt més en un duel que es va decidir per l'efectivitat alemanya. Al Rot Weiss Köln li van valer dos gols fets en les tres primeres –i gairebé úniques– ocasions que va tenir. Tot i un bon inici dels catalans, els alemanys van avançar-se amb dues jugades per la banda esquerra que van culminar Christopher Zeller i Marco Miltkau entrant al segon pal. En el primer gol, sobretot, el desajust de la defensa barcelonina va ser greu i el Polo el va pagar molt car.

A partir d'aquí, les ocasions, el joc i la proposta van ser del Polo, i només li va faltar punteria en els metres finals. David Alegre i Lucas Vila van estar a punt de desequilibrar el marcador en una doble ocasió en què cap dels dos va saber batre el porter alemany. I Manu Bordas no va saber rematar quan ho tenia tot de cara per fer el 2-1. En el tercer quart la tònica no va canviar tot i la pujada d'intensitat. El Polo va trobar el camí del gol mitjançant el jove Gonzalo Coll, que va regirar-se dins l'àrea i va definir a la perfecció sobre la sortida del porter alemany. El gol suposava una alenada d'aire per als barcelonins, que seguien insistint sobre l'àrea alemanya.

El conjunt barceloní va disposar de dues ocasions per empatar des del penal córner. En la primera, la mala recepció va perjudicar el llançament, i en la segona, la defensa va tapar bé el llançament de l'holandès Sander Baart.

També va tenir l'ocasió el Rot Weiss Köln per sentenciar, però Mario Fernández va aturar l'un contra un. Els minuts del darrer període van córrer molt ràpid per al conjunt barceloní i l'ofici alemany va fer que l'equip de Carlos Garcia Cuenca, que ahir va merèixer molt més en el KO8 de l'EHL, no disposés de cap més ocasió clara per empatar.

LES REACCIONS

Hem dominat, hem estat superiors i hem merescut més, però en l'EHL no pots fer dos errors com els que hem fet en els seus dos gols
Fa mal perquè teníem un camí assequible i ens quedem a les portes, com sempre
Alex Casasayas
jugador del polo

Repetir la gesta de l'any passat

Dels tres catalans que van començar aquesta edició de l'EHL, només queda viu l'Atlètic Terrassa. Els terrassencs es veuen avui (15.30 h, Esport3) les cares amb l'amfitrió, l'Oranje Rood holandès, en el KO8. En joc, un bitllet per a la final a quatre que ja va assolir l'any passat l'Atlètic. Aquest cop, però, el rival té més entitat i és holandès, i la gesta és encara més heroica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)