Natació

Segon or per al duet

Natació sincronitzada. Ona Carbonell i Paula Ramírez van guanyar la prova del duet lliure en la copa d'Europa de Cuneo

Les catalanes Ona Carbonell i Paula Ramírez van guanyar ahir la seva segona medalla d'or en la copa del món de natació sincronitzada, a Cuneo (Itàlia), en imposar-se en la final del duet lliure, amb una nota de 93.1333. Les segones van ser les italianes Linda Cerruti i Costaza Ferro, amb una puntuació de 91.5000. I terceres, les gregues Evangelia Papazoglou i Evangelia Platanioti, amb 87.8000. El mateix podi de divendres, en la final de duo tècnic. Carbonell i Ramírez van debutar com a duo aquest cap de setmana. Quant al duet mixt format pels catalans Berta Ferreras i Pau Ribes, es va tornar a penjar la medalla de plata en el programa lliure, el mateix resultat de divendres, en el tècnic. Amb una nota de 82.9000, Ferreras i Ribes van perdre davant els italians Mariangela Perrupato i Giorgio Minisini, que van sumar 87.6333.