Ciclisme

L'assaig per a Novo Mesto

Ciclisme. Josep Duran, campió de l'Open estatal XCO sub-23, afinarà l'estat de forma a Alacant abans de la copa del món el cap de setmana que ve

Josep Duran (Primaflor-Mondraker) corre aquest cap de setmana la cursa del Superprestigi que es disputa a Tibi (Alacant). És la tercera cita del campionat, que fins ara ha dominat el cap de files de l'equip PMRA i bronze a Rio Carlos Coloma, amb dos triomfs. El banyolí, de categoria sub-23, té possibilitats d'assolir el primer lloc de la general absoluta. “Serà una cursa important per a la general, segons el resultat arribaré o no a líder de la general en l'última cursa. És una cursa decisiva i espero marxar amb una mica de marge respecte al segon, però no serà fàcil”, va dir Duran respecte a la cursa, en format ral·li. Ara el seu focus està centrat en l'estrena de la copa del món del cap de setmana que ve, a Novo Mesto.

“Crec que arribo en un dels meus millors moments de la temporada, abans que comenci la copa del món. Em falta una mica per estar al cent per cent perquè no tinc el pic de forma al qual pensem que puc arribar. Però estic molt content i motivat de cara al que ve. Sempre dic que si estàs amb els millors tot sortirà bé. L'any passat va ser la meva primera temporada sub-23 i aquesta experiència pot ser important a partir d'ara. I hi ha els consells dels meus companys, que m'ajuden molt”, va dir Josep Duran amb referència al seu equip d'aquest 2017 al web oficial del PMRA. A Alacant també correrà, en la categoria júnior, el tossenc Didac Carvacho, una altra de les apostes del Primaflor-Mondraker.

Títol per començar

Josep Duran ja va guanyar el cap de setmana passat l'Open estatal XCO en la categoria sub-23. El 2016 va ser-ne el campió de la seva categoria, i diumenge passat a Maceda va repetir amb el cinquè lloc en la categoria absoluta de la tercera i última prova del calendari. En la categoria júnior, Carvacho va ser cinquè en la cursa gallega i tercer en la general.

Hermida, des d'avui a La Rioja Bike Race

Josep Antoni Hermida corre per primer cop la cursa per etapes de Logronyo, que es disputa des d'avui fins demà passat. És la tercera prova d'aquest format per al cerdà del Merida aquest 2017, el primer any que no disputa la copa del món de XCO. Abans, ja va córrer l'Andalucía Bike Race –la catalana serà a la tardor a la Cerdanya i ell n'és el padrí– i la Cape Epic, fent equip amb Joaquim Purito Rodríguez. A diferència de les temporades anteriors, Hermida podrà disputar la general d'aquesta cursa en lloc de prendre's la cita com una preparació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)