Natació

Esports aquàtics

Èxits aquàtics en femení

Esports aquàtics. L'or olímpic de Belmonte, els títols europeus de l'Astralpool Sabadell i de la Sirena Mataró van ser reconeguts en la diada de la natació catalana que organitza la FCN

L'esport femení va tornar a destacar en la XVI Diada de la Natació Catalana que es va celebrar ahir al Teatre Principal de Sabadell i que organitza la Federació Catalana de Natació. La campiona olímpica Mireia Belmonte va rebre l'escut d'or en reconeixement a la primera medalla d'or en uns Jocs Olímpics de la natació catalana. El seu tècnic, el francès Fred Vergnoux, també va rebre el guardó.

Les jugadores de waterpolo de La Sirena CN Mataró van ser distingides amb la medalla extraordinària al mèrit esportiu per la victòria a la final de la copa LEN. També van ser premiades les jugadores de l'Astralpool Sabadell amb motiu de la quarta eurolliga i la supercopa d'Europa. A més, entre d'altres, hi va haver mencions especials per a les medalles internacionals, com és el cas de Jèssica Vall, Judit Ignacio, Albert Escrits, Guillem Pujol, les Nedadores Equip de sincronitzada absolut i júnior; i els catalans que han competit amb les seleccions espanyoles júniors masculines i femenines i de les seleccions juvenil femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)