Futbol sala

Futbol sala

No tot seran flors i violes

Futbol sala. El Movistar Inter, més efectiu de cara a porteria que en el primer partit, fa sang d’un Barça poc inspirat i empata la sèrie de la final de la lliga, que dijous es desplaça al Palau Blaugrana

INter 6 BARÇA 1

MOVISTAR INTER:Jesús Herrero, Rafael, Pola, Gadeia i Ricardinho –cinc inicial–; Borja, Rivillos, Daniel, Carlos Ortiz, Taffy i Lolo.FC BARCELONA LASSA:Paco Sedano, Aicardo, Sergio Lozano, Dyego i Ferrão –cinc inicial–; Roger, Tolrà, João Batista, Joselito, Adolfo i Rafa López.GOLS:1-0 (3’) Carlos Ortiz. 2-0 (28’) Borja. 3-0 (30’) Gadeia. 4-0 (33’) Jesús Herrero. 5-0 (35’) Rafael. 5-1 (36’) Ferrão. 6-1 (39’) Rivillos.ÀRBITRE:Cordero Gallardo i Linares López.PÚBLIC:3.136 espectadors al pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón.

El Movistar Inter va empatar ahir la final de la lliga. Tot i la golejada i el dur càstig que els madrilenys van infligir ahir al Barça, l’eliminatòria està empatada (1-1) i ara es trasllada al Palau Blaugrana. No tot havien de ser flors i violes després del triomf dels blaugrana dijous passat en el primer assalt. L’Inter és molt Inter, i ahir va demostrar amb escreix la condició de líder de la fase regular i de flamant campió d’Europa. I això que el marcador reflecteix una realitat que tampoc va existir al parquet de Torrejón, perquè el 6-1 va ser excessiu. “Quan vam començar la final firmàvem tornar a Barcelona havent guanyat un dels dos partits”, va dir Andreu Plaza, el tècnic blaugrana, després del partit. I a aquesta afirmació s’ha d’aferrar el Barça.

La realitat és que l’Inter va mostrar una imatge molt diferent de la del primer partit de la final. Va dur el pes del duel des de l’inici i, com no havia passat dijous, va estar molt fi de cara a porteria. Carlos Ortiz va fer l’1-0 amb una volea espectacular i el Barça, que havia avisat en alguna ocasió aïllada, va anar a remolc durant tot el matx. El Barça va notar la primera diana del capità madrileny, però amb el pas dels minuts va anar agafant responsabilitats i trepitjant camp contrari. El porter Jesús Herrero va salvar el seu equip tocant amb la punta dels dits un xut de Dyego que es va acabar estavellant a una de les fustes de la porteria. El Barça va anar de menys a més, però es va quedar sense premi del gol en el primer temps.

Després de la represa, els blaugrana van seguir empenyent i buscant el gol que empataria el matx. João i Adolfo no van saber batre Herrero en les ocasions més clares dels catalans. Però, quan més ho mereixia el Barça, els àrbitres van assenyalar un penal dubtós que va trencar definitivament el partit. Dyego va bloquejar Rivillos dins l’àrea per facilitar la sortida de pilota al seu company Rafa López. L’ala madrileny va exagerar la caiguda i els col·legiats van decidir xiular la pena màxima. Borja no va fallar, i el partit, molt igualat fins aleshores, es va acabar.

El Barça es desubica

Els madrilenys es van sentir molt còmodes defensant un Barça necessitat, poc inspirat i un punt precipitat. I el neguit blaugrana el va aprofitar Gadeia per ampliar diferències. El brasiler, que ja havia avisat poc abans, va completar un contraatac que va agafar el Barça desubicat.

Amb Dyego fent de porter jugador, el Barça ho va seguir intentant amb el cor. Però l’efectivitat dels locals els va tornar a etzibar una clatellada. Després de dos intents poc reeixits dels blaugrana, Jesús Herrero va fer el 4-0 des de la seva porteria i va deixar el matx vist per sentència. Aicardo i Joselito, voluntariosos, ho van tornar a provar, però van trobar un bosc de cames, mentre que Rafael, en un contraatac, va tornar a veure porteria amb facilitat. En una de les poques notes positives del partit d’ahir a Torrejón, Ferrão va veure porteria i es va situar com a pitxitxi en solitari. Però el gol del brasiler, que poc després va desaprofitar un doble penal, va ser un miratge. Rivillos va tornar a veure porteria poc després amb el Barça sentenciat.

La final, empatada a un punt, es desplaça ara al Palau, on el Barça, que va estar més inspirat dijous passat i va tenir la sort necessària per guanyar el partit, assolirà el títol si guanya els dos partits que s’hi disputaran. El càstig d’ahir, excessiu per com va anar el partit, ja estarà oblidat. “No ens recordarem de res”, va dir Andreu Plaza.

LES FRASES

Abans de començar la final firmàvem tornar a Barcelona havent guanyat un dels dos partits. Dijous, tenim una altra final
El penal l’ha vist un àrbitre i un parell d’espectadors. Els àrbitres no han estat a l’alçada
Andreu Plaza
entrenador del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)