Ciclisme

Matthews regna en la volta a Suïssa

Ciclisme. Guanya la tercera etapa i se situa líder, i Marc Soler, que entra amb els millors, s’enfila fins al desè lloc de la general

L’australià Michael Matthews (Sunweb) va donar un cop d’efecte en la tercera etapa de la volta a Suïssa en imposar-se en l’esprint dels favorits a Peter Sagan (Bora) –un ciclista que ha guanyat 13 etapes des del 2011 en aquesta volta– i situar-se com a nou líder de la general gràcies a les bonificacions. A més, el Sunweb va situar el seu home fort, Tom Dumoulin, com a segon de la general i primer entre els favorits.

Després que el pilot atrapés els dos escapats de la jornada, en el tram final de la jornada una pujada de 900 metres ben bé en l’últim quilòmetre va estirar el pilot, amb el Trek-Segafredo, sense cap esprintador pur, al capdavant. Entre els que van resistir el ritme hi havia el vilanoví Marc Soler (Movistar), que gràcies al seu esforç s’ha situat desè en la general i ha reclamat el paper de líder en l’equip navarrès, que competeix a Suïssa sense les seves principals figures, Alejandro Valverde i Nairo Quintana.

En l’etapa d’avui es preveuen canvis importants en la general. L’arribada, situada al coll de Villars-sur-Ollon, hauria de marcar les primeres diferències entre els escaladors. David de la Cruz, encara fora de forma, va perdre gairebé quatre minuts.

3a etapa
1r. M. Matthews (Sunweb) 3h49:48
2n. P. Sagan (Bora) m.t.
3r. J. Degenkolb (Trek) m.t.
4t. T. Wellens (Lotto Soudal) m.t.
5è. M. Albasini (ORICA-Scott) m.t.
27è. M. Soler (Movistar) m.t.
General
1r. M. Matthews (Sunweb) 8h18:47
2n. T. Dumoulin (Sunweb) a 0:10
3r. P. Sagan (Bora) a 0:11
4t. D. Caruso (BMC) a 0:19
5è. M. Albasini (ORICA-Scott) a 0:20
10è. M. Soler (Movistar) a 0:25
74è. D. De la Cruz (Quick-Step) a 9:49
112è. A. Losada (Katuixa) a 13:00
165è. A. Pedrero (Movistar) a 22:33
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)