Handbol

MARC CAÑELLAS

JUGADOR DEL BM GRANOLLERS d'handbol

“Marxar a jugar fora? Ara no hi penso”

“He tingut propostes, però hi ha pocs equips que paguin traspàs”

“No hem guanyat títols, però ha estat una bona temporada”

El jove Marc Cañellas (21/07/1995, Santa Maria de Palautordera) forma part dels setze jugadors que Jordi Ribera ha triat per als partits que la selecció espanyola disputa aquesta setmana, corresponents a la fase de classificació per a l’europeu que es disputarà a Croàcia l’any vinent. El central del Granollers ha vist premiada així la seva bona temporada. Dimecres, a Bòsnia, no va tenir l’oportunitat de debutar amb el combinat estatal. Tot fa pensar que ho farà avui, a Alacant, contra Finlàndia.

No va poder debutar a Bòsnia. Pot ser que ho faci avui, contra Finlàndia, a Alacant? El seleccionador li ha dit alguna cosa?
No m’ha dit res, però potser sí. És normal que no tingués minuts dimecres, perquè el partit va anar molt ajustat. A més, els que van sortir ho van fer prou bé. Per a mi, ja és un premi que m’hagin escollit. I suposo que dissabte sí que jugaré, però si no ho fes no seria cap drama. Ser aquí, participar del grup i aprendre el que m’ensenyen en els entrenaments ja és suficient.
Es veu jugant l’europeu de Croàcia l’any que ve?
Serà complicat. Hi ha moltíssims jugadors bons. Jo em noto bé, em veig amb bon nivell. Però depèn de moltes coses. De les lesions, de com vagi la temporada... M’hi puc veure, però és difícil i falta molt.
Quin balanç fa de la temporada del Granollers?
Ha estat una temporada irregular en alguns trams, encara que finalment ha estat molt bona. Hem assolit bons resultats: ens hem classificat per a la fase de grups de l’EHF i per a les semifinals de la copa, cosa que ens ha donat una plaça per a Europa. No hem aconseguit títols, però hem fet un bon curs.
I en l’àmbit personal?
Personalment, ha estat un any difícil. D’entrada, em va costar agafar el ritme de l’any passat. A més, en plena primera volta de la lliga vaig patir un trencament de menisc que encara em molesta i que m’ha afectat. A la segona volta m’he pogut refer musculant les cames i utilitzant una genollera. Finalment, he pogut rendir al meu nivell.
De fet, juntament amb Arnau García, ha estat el jugador clau del seu equip. Ell se’n va al Tolosa i vostè, ha tingut ofertes?
Sí, hi ha gent que s’ha interessat per mi, però tinc un any més de contracte a Granollers i molt pocs clubs estan disposats a pagar un traspàs, com en el cas de l’Arnau. En principi, penso complir l’any que em queda a Granollers. No tinc al cap una altra cosa. Espero que tot vagi millor.
En la lliga Asobal és impossible tenir un bon contracte fora del FC Barcelona?
És probable, però no m’obsessiona aconseguir un bon contracte ara, no hi vull donar voltes. Vull disfrutar del moment i gaudir d’on soc ara. Ja tocarà pensar a sortir. En tot cas, és una possibilitat marxar, tenint en compte com està l’Asobal.
Què li sembla la possibilitat de jugar amb el seu germà, Joan Cañellas, al Vardar?
Es pot donar, és clar. Però no m’han comentat res des de Macedònia. Evidentment, em faria molta il·lusió. Ha estat una llàstima no coincidir amb ell en aquesta concentració de la selecció espanyola. En un equip, ara per ara veig complicat que puguem coincidir. Més per mi que no pas per ell.
En tot cas, seria un dels seus somnis compartir vestidor amb el seu germà?
Sí, és clar que sí. No només perquè sigui el meu germà, també perquè em pot ensenyar molt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)