Handbol

Final de curs amb excel·lent

Handbol. L’Augi Sarrià s’emporta a Banyoles la copa catalana, es classifica per a la supercopa i l’entrenador, Carles Morales, confirma la seva continuïtat per a la temporada vinent

L’Augi Sarrià va tancar el cap de setmana passat la temporada amb el títol de la copa catalana a Banyoles, fet que li permetrà jugar la supercopa catalana la temporada vinent en unes semifinals en què es trobarà el Barça Lassa o el Fraikin Granollers. Després de la victòria en la final contra el Sant Esteve Sesrovires (28-30), l’entrenador de l’equip, Carles Morales, va confirmar la seva continuïtat una temporada més. El bloc serà el mateix que es va quedar a les portes de la fase d’ascens a la divisió d’honor de plata amb només dues baixes: Gerard Junquera, que es retira després d’una llarga trajectòria al primer equip, i Joanes Esain, que deixa l’equip per raons personals.

La final contra el Sant Esteve, equip també de la primera estatal, va ser intensa i emocionant, i els jugadors dels dos equips ho van donar tot conscients que era l’últim partit de la temporada. Quan el partit semblava perdut per als gironins (26-25 quan faltaven tres segons), una falta d’un jugador del Sant Esteve va permetre a Pere Arnau fer l’empat des del punt de penal. En la pròrroga, la igualtat es va mantenir fins que dos gols de Natan Suárez i Josep Ballester van situar el Sarrià dos gols amunt. Amb tot, el Sant Esteve va tenir la possibilitat d’empatar pràcticament en l’última jugada, però en el darrer atac els sarrianencs van forçar penal i Palomeras no va perdonar. Els golejadors del Sarrià en la final van ser Suárez (6), Palmeras (2), Fina (3), Martí Arnau (1), Ballester (4), Mariscal (4), Lozano (1), Pere Arnau (8) i Torres (4).

En les semifinals de dissabte, el Sarrià va batre amb més contundència el Sabadell (31-39) en un partit que va ser un bon entrenament per a la final de diumenge.

Carles Morales fa un bon resum de la seva etapa com a entrenador –que va començar en la segona volta de la lliga– i ja pensa en el futur. “Jugar aquest torneig és complicat, perquè els jugadors estan molt carregats psicològicament, però hem sabut portar-ho bé, i guanyar un títol sempre fa feliç.” Per a la temporada vinent Morales és optimista pel que fa a les possibilitats de l’equip a la lliga estatal. “Tenim un bloc que combina joventut i experiència gràcies al planter i als jugadors que ja tenim al primer equip”, afegeix.

La Federació Catalana d’Handbol sortejarà les semifinals de la supercopa catalana, en què hi seran, a banda del Granollers, el Barça i el Sarrià, l’altre equip finalista de la copa catalana, el Sant Esteve Sesrovires.

EL PROTAGONISTA

Jugar la copa catalana sempre és complicat, perquè l’equip està molt carregat psicològicament
La temporada vinent continuaré, i crec que tenim un bloc potent per competir bé
Carles Morales
ENTRENADOR DE L’AUGI SARRIÀ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)