Ciclisme

Obsessió per la seguretat en el Tour

Ciclisme. 23.000 policies i gendarmes es mobilitzaran durant les tres setmanes i gossos entrenats per detectar explosius es desplegaran en les sortides, les arribades i els podis

A pocs dies que comenci el Tour de França –dissabte a Düsseldorf– la seguretat continua sent una de les principals obsessions de l’organització i del ministeri de l’Interior del govern francès després dels darrers atemptats que hi ha hagut a Europa. El director de la prova, Christian Prudhomme, va avançar ahir algunes xifres per calmar tota la caravana ciclista. “Tindrem 23.000 policies i gendarmes a la carretera, hi haurà una campanya de prevenció en els mitjans de comunicació i els nostres conductors han fet un curs de perfeccionament a l’escola de gendarmeria de Fontainebleau”, va explicar Prudhomme, que també va avançar que per primer cop hi haurà catorze policies amb gossos entrenats per detectar explosius en moviment a les sortides, les arribades i els podis.

El seguiment del Tour a les carreteres de França es calcula en uns 12 milions d’espectadors. “L’entusiasme que sentim tots pel Tour no elimina l’atenció i hi haurà un centre de coordinació especial amb membres dels bombers, la policia, el Grup d’Intervenció de la Gendarmeria Nacional i de l’organització”, va afegir Prudhomme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)