Més esport

El CN Banyoles obté un bronze històric a Sevilla

Rem. El club va presentar per primer cop un vuit femení en un campionat d’Espanya i va aconseguir un sensacional tercer lloc en la final

La delegació del Club Natació Banyoles, formada per 21 esportistes, va presentar nou embarcacions en les proves de rem olímpic del campionat d’Espanya, disputat a Sevilla el cap de setmana passat. D’aquestes nou embarcacions, set van obtenir medalla: tres ors, tres plates i un bronze.

L’èxit més rellevant va arribar en la modalitat de vuit amb timoner absolut femení, en què el conjunt banyolí va aconseguir la medalla de bronze en la seva primera participació i amb set juvenils en el bot. L’equip va mostrar un gran nivell per aconseguir una medalla històrica per al club i l’esport femení banyolí. L’embarcació estava formada per Laura Boix, Naua Rodrigo, Paula Salarich, Marina Mercè, Cristina Düthmann, Laia Tortós Aina Prats, Aline Cros (timonera) i per la sènior Estel Boix. Les banyolines van accedir a la final després d’obtenir la segona posició en la primera regata.

També en categoria absoluta Adrià Mitjavila i Francesc Molas van obtenir la medalla de plata en la modalitat de doble scull. Els banyolins van quedar a tres segons dels guanyadors de la prova, Jesús González Álvarez i Rodrigo Conde Romero, del Remo Miño.

La resta de medalles van arribar en categoria juvenil, en la qual es van obtenir tres ors en el quatre scull femení –Cristina Duthman, Aina Prats, Paula Salarich i Laia Tortó–, en el doble sense –Dennis Carracedo i Isaac Álamo–i en l’esquif –Manel Belastegui–. En la categoria sub-23 el club va obtenir dues plates en esquif masculí –Jordi Jofre– i femení –Estel Boix.

Amb aquest resultat, el CN Banyoles va quedar en la quarta posició del medaller, a només dues medalles del tercer. El podi va estar format pel CN Sevilla (5 ors, 3 plates i 4 bronzes), el Tortosa (5 ors, 1 plata i un bronze) i el Real Círculo de Labradores (4 ors, 4 plates i 1 bronze).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)