Waterpolo

Waterpolo

Copado penja el casquet

Waterpolo. La portera vallesana, una de les tretze jugadores de la selecció espanyola que va guanyar la medalla de plata en els Jocs de Londres, va anunciar la retirada als 37 anys

Ahir, Ana Copado, una de les integrants del tretze espanyol històric que es va penjar la medalla de plata en els Jocs Olímpics de Londres, va comunicar la seva retirada als 37 anys, “perquè ha arribat el moment”, va argumentar la terrassenca, que les últimes quatre temporades ha defensat la porteria del CN Terrassa. Copado havia meditat seriosament la retirada fa un any, però aleshores el tècnic Xavi Pérez la va convèncer de continuar: “Realment són molts anys en aquest esport i, de mica en mica, vas notant com et costa cada cop més anar a entrenar-te. He gaudit molt del waterpolo, però sento que és l’hora de girar full.”

Durant l’àmplia trajectòria, la vallesana ha jugat amb el Rubí, el Mediterrani, el Montjuïc i el CN Sant Andreu, i ha estat subcampiona de lliga i de la copa de la Reina. Els èxits més importants els ha viscut amb Espanya, amb la qual va guanyar la plata olímpica. És la cinquena jugadora de la foto històrica de Londres que plega després d’Ona Messeguer, Laura López, Jennifer Pareja i Andrea Blas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)