Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

Una revolució obligada

Hoquei sobre herba. La selecció espanyola, rejovenida i canviada respecte de la que va ser als Jocs de Rio 2016, busca una plaça per al mundial de 2018 en la World League, que comença avui

La selecció espanyola, amb onze catalans a les seves files, comença avui a Johannesburg el camí en la World League Semifinal, torneig classificatori per al mundial del 2018 a l’Índia. Els homes que dirigeix Fred Soyez estan enquadrats en el grup A, juntament amb Austràlia, Nova Zelanda, Japó –amb qui debuten avui (14 h)– i França. “Ens agradaria situar-nos entre els sis primers de la competició, però som conscients que hem tingut poc temps de preparació i venim amb un grup molt nou”, va reconèixer fa uns dies el seleccionador, Fred Soyez, en el web de la federació espanyola. “Ens costarà perquè, tot i que hem fet un torneig a Hamburg i una sèrie d’amistosos, hem jugat junts poc temps”, diu Marc Perellón, que considera que Bèlgica, Alemanya i Austràlia són les favorites a alçar el títol. Precisament, el santcugatenc Perellón és un dels nous valors de la selecció espanyola, que ha hagut de fer una revolució un pèl forçada respecte del grup que va disputar els Jocs Olímpics. Per temes laborals, lesions o retirades, noms de la talla de David Alegre, Roc Oliva, Alex Casasayas i Xavi Lleonart no hi seran. Vuit cares noves –entre les quals, les dels catalans Marc Serrahïma, Ignasi Torras, Albert Beltrán i Perellón, tots amb un bon currículum en categories inferiors– hauran de remar amb força per a una de les cinc places que es reparteixen en aquesta World League. “El Fred ens dona molta confiança per no sentir la pressió”, analitza Perellón. És la primera prova per a molts. I a l’horitzó s’albira l’europeu de l’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)