Més esport

Vuit medalles en l’estatal

Rem. El CN Banyoles, amb 50 participants, va aconseguir tres títols en el campionat aleví, infantil i cadet disputat el cap de setmana a l’estany

L’estany de Banyoles va tornar a ser el marc del campionat estatal de rem aleví (500 metres), infantil (1.000) i cadet (1.500) el cap de setmana. El club amfitrió hi participava amb 50 esportistes en 25 embarcacions i hi va aconseguir vuit medalles, amb tres ors, una plata i quatre bronzes. Per equips, el banyolí va ser segon darrere el Náutico Sevilla, que es va endur el trofeu de promoció amb nou podis.

Andreu Boix va guanyar el títol d’esquif infantil, i Lluís Sala i Martí Vicens en el 2x cadet i Afra Casadevall i Laura Ruiz en l’aleví també van guanyar l’or. La plata local va ser per al 2x cadet femení de Margot Figueras i Montse Gassiot i el medaller local el van completar els bronzes de Biel Malagon, Víctor Casas, Joel Lluís i Joan Serra (4x aleví), les dues embarcacions 4x infantil (masculí i femení) i el 4x cadet femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)