Més esport

Vela

Stadel i Livbjerg són campions del món a Blanes

Vela. L’alacantí i la danesa, els millors en la cita que es va començar a disputar el dia 1

L’alacantí Sven Stadel i la danesa Anna Livbjerg van ser proclamats campions del món de la classe Europa en el Costa Brava World Championship Europe Class de Blanes, disputat des de dissabte en la seva fase final i des del dia 1 amb la Open Week al camp de regates del Club Vela Blanes. És el tercer títol per a Stadel, el segon de manera consecutiva, i el sisè, tots seguits, per a Livbjerg que manté el domini des que va ser campiona el 2012 a l’Escala.

La lluita per completar els llocs d’honor de les categories masculina i femenina va ser la que va centrar la tensió competitiva en la jornada d’ahir. Stadel fins i tot es va permetre el luxe de no disputar la darrera mànega, després del 25è lloc del noruec Lars Johan Brodtkorb en la primera. Sí que va competir fins al final Brodtkorb, que havia de defensar el segon lloc i que va mantenir-lo amb els mateixos punts, 70 –Stadel va acabar amb 30–, que l’alemany Fabian Kirchoff, tercer. Oriol Arrufat i Oriol Piña van acabar setè i novè.

Livbjerg va guanyar el títol amb mà de ferro. En 10 regates va fer cinc primers, un segon, un tercer i un cinquè per acabar amb 15 punts (va descartar un 14è i un 8è). La també danesa Anna Much va ser segona amb 43 punts i Ascensión Roca de Togore va completar el podi amb 48. Eli Llargués, tercera fins al segon dia del mundial i vencedora de l’Open Week, va acabar quarta amb 60.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)