Ciclisme

Chris Froome

Líder del Tour

“Avui he passat moments difícils”

Chris Froome no es va mossegar la llengua a l’hora d’explicar per què havia quedat clavat en la rampa final de Peyragudes i havia perdut el mallot de líder a mans de Fabio Aru: “He passat moments difícils i no cal posar-hi excuses. Simplement no tenia cames. Ara la general queda molt ajustada i tindrem una lluita molt bonica fins a París.”

“Era una arribada molt i molt dura, però queden moltes etapes encara. Cal felicitar Bardet, que ha merescut la victòria, i també Aru, pel mallot groc”, hi va afegir el britànic.

Aru, per la seva banda, va admetre que sentia una “emoció inenarrable” quan va pujar al podi a posar-se el mallot groc. “És una de les coses més impressionants que et poden passar. Quan he creuat l’arribada no pensava que seria líder. He girat el cap i he vist que Froome havia perdut temps, quan m’ho ha dit ha estat increïble”, va dir el sard, que va arribar de rebot al Tour després que una lesió li impedís córrer el Giro. “Hem tingut baixes a l’equip però els que som ho donarem tot.”

Romain Bardet, vencedor de l’etapa i tercer en la general, no va amagar que el seu objectiu, a partir d’ara, és la victòria final en el Tour: “Queden molts ports i Froome, per mi, encara és el favorit.”

LES REACCIONS

Quan m’han dit que era líder no m’ho podia creure, és una sensació inenarrable
Fabio Aru
ASTANA
Ara l’objectiu és guanyar el Tour, i per mi Froome encara és el principal favorit
Romain Bardet
AG2R
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)