Natació

Espanya, als braços de Catalunya

Natació. Un 60% de l’equip espanyol (30 dels 51 convocats) està format per nedadors catalans i les aspiracions reals d’aconseguir medalla són per a la badalonina Mireia Belmonte i la barcelonina Ona Carbonell

La selecció espanyola de natació que competirà a partir d’avui en el mundial de Budapest està formada per 51 representants, 30 dels quals són catalans, pràcticament un 60%. A Hongria hi seran Mireia Belmonte, Jessica Vall, Àfrica Zamorano i Antonio Arroyo (natació); Ona Carbonell, Paula Ramírez, Meritxell Mas, Pau Ribes, Berta Ferreras, Helena Jaumà i Ariadna Ariso (sincronitzada), i Dani López Pinedo, Blai Mallarach, Marc Minguell, Albert Español, Roger Tahull, José María Motos, Alejandro Bustos, Miguel de Toro, Álvaro Granados; Anna Espar, Mati Ortiz, Laura Ester, Clara Espar, Bea Ortiz, Judith Forca, Marta Bach, Helena Lloret, Paula Crespí, Paula Leitón, Anna Gual, i Sandra Domene (waterpolo). A més, sumant els representants espanyols amb llicència de clubs catalans, el percentatge arriba al 70%. Els més destacats són Miguel Duran i Pili Peña (CN Sabadell) i Alberto Munárriz i Francisco Fernández (Atlètic Barceloneta).

Les possibilitats més factibles d’aconseguir medalla per a la delegació espanyola són per als esportistes catalans. Mireia Belmonte i Ona Carbonell hi arriben en un bon moment, a diferència dels dos equips de waterpolo, que estan en un procés de transició amb vista a l’europeu del 2018, que es jugarà a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)