Tennis

Garbiñe, contra la llegenda

Final femenina. Muguruza es juga el títol contra la pentacampiona Venus Williams en un duel d’estils agressius en què els primers serveis seran bàsics. Serà la novena final de la nord-americana, que es va estrenar l’any 2000

La final intergeneracional entre les agressives Garbiñe Muguruza (14) –23 anys– i Venus Williams (10) –37– promet. La història de la tennista del CT Barcino –el club ha anunciat que veuran la final a la sala d’actes– quan es juga els grans títols va estretament lligada a la família Williams. Va perdre fa dos anys la final a la Catedral londinenca davant Serena i la va vèncer l’any passat a Roland Garros. Ara li toca enfrontar-se amb la reviscolada Venus –finalista aquest any a Austràlia–, que atresora cinc títols en vuit finals a Wimbledon, el primer l’any 2000. “Li preguntaré, a Serena, què he de fer per vèncer”, diu Venus amb certa ironia. De fet, entre les dues germanes, des de llavors, han guanyat dotze de les disset edicions. Garbiñe arriba pletòrica i centrada, exultant per la pallissa que va clavar a Rybarikova dijous. Només ha perdut un set contra Kerber (1). Venus també en va cedir només un contra la xinesa Wang. El cara a cara, el domina Venus (3-1), però la de Caracas va vèncer el maig passat en els quarts de Roma. Mai s’han trobat sobre herba. Totes dues pressionaran sobre el servei rival per dur la iniciativa, i el percentatge i la fortalesa dels primers serà un valor bàsic en un duel d’alta velocitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)