Més esport

Rubén López, campió absolut a Valladolid

Atletisme. El gimnasta del Sant Boi va superar en el concurs complet Joel Plata i també va ser el millor en paral·leles i anelles

L’olímpic Rubén López es va imposar en el concurs complet del campionat estatal de gimnàstica, que es va disputar el cap de setmana a Valladolid. El sabadellenc (82.684) va superar en la general final el seu company del CG Sant Boi Joel Plata (82.684). El tercer en el podi va ser Alberto Tallón (80.433).

López va completar el seu magnífic campionat guanyant l’or en paral·leles i anelles i recollint la medalla de plata en els exercicis de barra i de cavall en arcs. Plata va ser campió en la modalitat de barra –amb la mateixa nota que López–i subcampió en les modalitats de paral·leles, salt i anelles.

En la categoria femenina, sense una de les favorites, la saltenca Nora Fernández, baixa d’última hora per lesió, les més destacades van ser la vilanovina Paula Raya i la gironina Laura Bechdeju. La primera va ser campiona en les barres asimètriques davant precisament de Bechdeju. Raya també va pujar al podi, per recollir el bronze en l’exercici de salt.

El títol absolut va ser per a la sevillana Ana Pérez, seguida de Clàudia Colom i Cintia Rodríguez.