Atletisme

Adel, amb ganes de donar espectacle

Atletisme. El palamosí farà els 1.500 i 5.000 en l’estatal si no competeix en la Lliga del Diamant divendres

Adel Mechaal (New Balance) arriba pletòric al campionat estatal que es disputa a Barcelona aquest cap de setmana després d’un altre segon lloc en la Lliga del Diamant, abans-d’ahir a Rabat darrere Abdelaati Iguider com en l’anterior cita, a Londres amb Mo Farah. El palamosí afina el seu estat de forma en els 3.000 i des de l’1 de juliol, amb la seva millor marca a París (7:35.28), enllaça tres actuacions brillants.

Per a la cita estatal a Barcelona, Mechaal està inscrit tant en els 1.500 com en els 5.000, buscant un altre doblet de títols. Adel té ganes de donar espectacle a la capital catalana i està més pendent de la seva presència, divendres a Mònaco en la cita del diamant, que de les seves possibilitats de tornar a guanyar dues medalles d’or en un mateix campionat. Si corre a l’estadi Lluís II, a Barcelona en faria només una.

“De seguida que vaig començar a treballar amb ell ho vaig veure: la seva fortalesa física, el seu talent, la seva professionalitat...Tenia al davant un atleta de gran nivell com ja havia vist amb Juan Carlos de la Ossa o Juan Carlos Higuero. Vaig veure que podíem fer grans coses i així ha estat. I ens queden anys...”, va dir ahir el seu entrenador, Antonio Serrano, que no vol pensar en el paper d’Adel en el mundial de Londres: “Hem d’esperar el TAS. Passi el que passi l’any que ve i el següent tindrà grans resultats.” El tècnic va dir que no volen capficar-se amb el veredicte i que s’ha de veure la posició de la federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)