Natació

Carbonell fa un pas cap a la segona plata a Budapest

Sincronitzada. El duet Ferreras-Ribes es va classificar en cinquena posició

Ona Carbonell va executar una excel·lent preliminar del solo lliure (94.1667) en el mundial de Budapest i es va classificar en segona posició darrere la russa Svetlana Kolesnichenko (95.5000) i davant de l’ucraïnesa Anna Voloshyna (92.8667). Si manté la posició en la final de demà aconseguiria la plata de solo lliure per primera vegada i coincidiria amb la seva vintena medalla mundialista. En els dos mundials anteriors va aconseguir la medalla de bronze en el solo lliure. A Budapest, ja ha guanyat la plata en el solo tècnic.

D’altra banda, el duet mixt espanyol format pels catalans Berta Ferreras i Pau Ribes va complir les expectatives i va acabar en cinquena posició ( (84,33 punts), en una final en la qual els italians Flamini-Minisini van sorprendre els favorits, els russos Kalancha i Maltsev. “Estem molt contents, hem millorat la puntuació i moltes qüestions tècniques respecte del preliminar; crec que hem donat una bona imatge”, va afirmar Ferreras. Els nord-americans Kanako Kitao Spendlove i Bill May van completar el podi i els japonesos Yumi Adachi i Atsushi Abe van ser quarts (86,2679), lluny de l’abast espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)