Atletisme

atletisme

Mullera té la mínima

Atletisme. Va fer 8:30.43 en la seva prova de retorn i ara depèn d’una invitació per anar a l’estatal, on es repartiran les places per al mundial

Àngel Mullera va aconseguir l’objectiu de fer la mínima per al mundial de Londres en la seva prova de retorn a la competició després de complir una sanció de dos anys per haver-se negat a passar un control antidopatge. L’atleta de Lloret de Mar va fer un temps de 8:30.43 (la mínima era de 8:32) en els 3.000 m obstacles del control fet ahir a la seva ciutat. La marca també li donaria dret a disputar, el cap de setmana que ve, el campionat d’Espanya, on es repartiran les places per participar en el mundial, però la demora de la tramitació de la seva llicència fins dilluns passat, un dia després de la data límit per fer la mínima per a l’estatal, fa que Mullera depengui ara d’una invitació de la federació espanyola per acudir-hi. “Poden convidar qui vulguin i no seria res estrany ni farien cap tracte de favor”, explicava dilluns l’atleta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)