Atletisme

Descarrega guanya el mundial paralímpic

Atletisme. El reusenc i el seu guia, Blanquiño, van ser els millors en els 400 m de cecs (T11)

El reusenc Gerard Descarrega i el seu guia madrileny Marcos Blanquiño van guanyar els 400 m en el mundial paralímpic que s’està disputant a Londres. La cursa de la categoria T11 per a atletes cecs va ser accidentada i el francès Timothee Adolphe, que lluitava pel títol, va caure en la recta final. Gerard Descarrega i Marcos Blaquiño, campions olímpics a Rio, van anar de menys a més en la prova i en el darrer revolt van començar a remuntar per emportar-se la victòria i la medalla d’or amb un temps de 51.46.