Handbol

El Barça incorpora Alexis Borges

Handbol. El pivot portuguès arriba cedit pel Porto per una temporada amb opció de compra per dues més

El Barça Lassa ha fet oficial la incorporació del pivot portuguès d’origen cubà Alexis Hernández Borges, que arriba cedit pel FC Porto. L’equip blaugrana i el portuguès han arribat a un acord per la cessió del jugador per la temporada 2017/18, amb l’opció de compra per a les dues següents temporades.

Alexis Borges va néixer a l’Havana fa 26 anys, fa 1,95 m d’alçada i té experiència internacional perquè ha disputat diverses edicions de la lliga de campions i de la copa EHF amb l’equip portuguès. La seva posició és la de pivot i es caracteritza per la seva capacitat defensiva, mercès a la seva corpulència, però també és un baluard ofensiu important i en la darrera edició de la copa EHF va fer 25 gols.

L’arribada d’Alexis Borges cobrirà la baixa del danès Jesper Noddesbo, mentre s’espera l’arribada la temporada vinent del nord-català Ludovic Fàbregas, que no ha pogut avançar la seva incorporació a aquest curs com volia el club blaugrana i continuarà una temporada més en el Montpeller, el club de la seva vida. Xavi Pascual continua apostant per mantenir tres pivots a la plantilla, amb Sorhaindo i Syprzak.

Tres baixes i tres altes

El FC Barcelona Lassa ha fet tres incorporacions aquesta temporada per cobrir la baixa de tres jugadors que hi ha hagut a la plantilla. El primer va ser el lateral dret eslovè Jure Dolenenc, que arriba per cobrir la baixa de Kiril Lazarov. Fa uns dies es va fer pública l’arribada del jove extrem dret francès Yanis Lenne, que ocupara el lloc de Joan Saubich, al qual l’equip blaugrana va rescindir l’any de contracte que li quedava perquè no entrava en els plans de la direcció tècnica. La tercera incorporació ha estat la del portuguès d’origen cubà Alexis Borges, que ocuparà el lloc de Jesper Noddesbo. El Barça també té lligats dos jugadors més, però no s’incorporaran a l’equip aquesta temporada, sinó que ho faran la vinent. Es tracta del pivot nord-català Ludovic Fàbregas i del central islandès Aron Palmarsson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)