Esports de muntanya

Curses de muntanya

Bes i Comas guanyen la Mission X3 en categoria ultra

Curses de muntanya. El circuit es va tancar amb el Trail Catllaràs

El Trail Catllaràs va tancar ahir el circuit Mission X3 amb victòria final de Toti Bes i Mònica Comas, en la categoria ultra, i de Roberto García i Lali Masriera, en la categoria trail. La victòria en la cursa ultra (51 km) va ser per a Ivan Camps en la categoria ultra (5h51:37), seguit de Dani Parés i Sergi Masip. Toti Bes va acabar quart, un resultat que, sumat al tercer lloc del cap de Creus i a la victòria a Ulldeter, li va donar el títol final. En dones es va imposar Eli Gordón (6h46:24), seguida de Mònica Comas, que amb una victòria i dos segons llocs es va assegurar la victòria en el circuit. Les victòries en la categoria trail (27 km) van ser per a Pol Rodríguez (2h49:38) i Rosa Navarro (3h15:13).