Futbol sala

“Ja toca que donem una alegria”

Futbol sala. El tècnic del FC Barcelona, Andreu Plaza, reconeix en roda de premsa que confia més en el vestidor d’aquesta temporada que en el de l’any passat, “quan mig equip era nou”

Abans del primer entrenament de la pretemporada, i de la foto oficial de la plantilla, hi va haver compareixença d’Andreu Plaza davant la premsa. “Pensem que aquest any es pot fer un pas endavant per aixecar algun títol. El vestidor genera molta més confiança aquesta temporada que el projecte que començava l’any passat, quan mig equip era nou”, va dir el tècnic sense por de posar-se el llistó massa alt. “Treballem i lluitem per guanyar totes les competicions. La UEFA Futsal Cup ens il·lusiona molt, i més aquesta temporada, que el nivell de la competició ha pujat molt. Som el Barça i juguem per guanyar títols”, va comentar també, preguntat pels objectius de la temporada. Pel que fa als tres nous fitxatges, Plaza no va escatimar elogis: “Rivillos, Esquerdinha i Léo Santana són tres jugadors amb molta experiència. Léo Santana ja ha guanyat una UEFA Futsal Cup, Esquerdinha ve de ser màxim golejador de la lliga russa i ja coneix la lliga espanyola, i Rivillos té una intensitat de joc i una definició extraordinàries. Són tres jugadors acostumats a guanyar i que ens aportaran molt.” També va parlar de l’afició del Palau, cada cop més nombrosa per seguir el futbol sala. “Tenim una afició molt fidel. Nosaltres també els hem engrescat perquè hem portat gent de la casa i mai hem abaixat els braços. Tenim una afició fantàstica i ja toca que els donem una alegria”, va sentenciar.

El Barça s’entrenarà al Palau fins al 8 d’agost, quan marxarà a Encamp (Andorra) per fer una estada que durarà fins al 14 d’agost. El primer amistós el disputarà el 18 d’agost, contra el Futsal Mataró, al Palau Blaugrana, a porta tancada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)