Natació

Natació

Nova victòria de Belmonte en la copa del món

Natació. Hosszú va batre el rècord mundial de piscina curta dels 100 m estils i Kromowidjojo, el de 50 m lliure en la prova de Berlín

Mireia Belmonte va guanyar els 400 m lliure en la segona jornada de la copa del món de piscina curta que es va fer a Berlín i va tancar la seva participació amb dues medalles, ja que diumenge havia estat segona en els 400 m estils. En aquesta jornada es van batre dos rècords mundials de piscina curta, el primer el va fer l’hongaresa Katinka Hosszú en els 100 m estils i el segon, l’holandesa Ranomi Kromowidjojo en els 50 m lliure.

La badalonina es va imposar molt clarament a les seves rivals en els 400 m lliure amb un temps de 3:57.79. La campiona mundial dels 200 m papallona va superar per més de tres segons la segona classificada, l’alemanya Sarah Köhler, que no va baixar dels quatre minuts (4:01.03). La nedadora més destacada de la segona i última jornada a Berlín va ser l’hongaresa Katinka Hosszú, que va guanyar tres proves i en la primera, els 100 m estils, va superar el rècord mundial de piscina curta. La doble campiona del món de les proves d’estils (200 i 400 m) en els últims mundials de Budapest va fer un registre de 56.51 i va superar l’anterior marca que era d’ella mateixa (56.67, l’any 2015). La segona victòria de Katinka Hosszú va arribar en els 200 m esquena amb un registre de 2:00.37, i la tercera, en els 100 m papallona amb 55.86.

El segon rècord mundial de piscina curta va arribar en els 50 m lliure. Ranomi Kromowidjojo va recuperar la millor marca mundial que havia perdut aquesta mateixa setmana en la copa del món de Moscou. Llavors la sueca Sara Sjöström va fer 23.10 i va superar els 23.24 que tenia l’holandesa des del 2013 i havia igualat el 2015. Ahir a Berlín Kromowidjojo va baixar per primer cop dels 23 segons ( 22.93) i va recuperar el rècord. Sjöström va ser segona amb 23.00 superant també l’anterior plusmarca mundial.

Cita a Eindhoven

La copa del món de piscina curta tancarà les tres proves seguides que s’han fet aquest mes d’agost aquest divendres i dissabte a la localitat holandesa d’Eindhoven, en la qual també serà present Mireia Belmonte. Després, la copa del món s’aturarà fins al 30 de setembre i l’1 d’octubre, quan es disputarà la següent prova, a Hong Kong.

TRIOMF CLAR

La badalonina va guanyar els 400m lliure amb 3:57.79 i va ser molt superior

TRES VICTÒRIES

L’hongaresa va guanyar tres proves en aquesta segona jornada a Berlín
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)