Tennis

Dos mesos de sanció

Tennis. ‘Il Corriere della Sera’ destapa que Sara Errani no va passar un control antidopatge al febrer i la ITF confirma que està suspesa

La italiana Sara Errani, 98a de la WTA però que va arribar a ser 5a el 2013, no va superar un control antidopatge que li van fer el 16 de febrer a causa d’un estimulador hormonal, segons va publicar ahir el diari Il Corriere della Sera. Hores més tard, la federació internacional (ITF) va corroborar el cas i el va aclarir ahir a la tarda. L’organisme va explicar que Errani va donar positiu per consum de letrozole, una hormona prohibida, en una mostra d’orina analitzada per un laboratori de Mont-real. La transalpina va ser declarada culpable d’infringir el codi antidopatge. En un control el 7 juny, però, va donar negatiu i un tribunal independent va determinar el 3 d’agost que havia de complir una sanció de dos mesos, que s’acabarà el 2 d’octubre. Perdrà els punts i els diners guanyats entre el 16 de febrer i el 7 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)