Natació

Mireia Belmonte no para

Natació. Or en els 200 papallona i en els 800 lliures en menys d’una hora, en la primera jornada de la copa del món d’Eindhoven. Avui, duel amb Katinka Hosszu en els 400 estils

Mireia Belmonte va guanyar l’or en els 200 m papallona ahir, en la tercera cita de la copa del món que es disputa a la localitat holandesa d’Eindhoven. La campiona olímpica i del món de la prova va fer un temps de 2:03.22, 1:26 segons menys que l’alemanya Franziska Hentke, segona. El triomf de la badalonina en la seva especialitat s’afegeix al de Budapest (Hongria) i al bronze a Moscou fa una setmana i mitja quan va coincidir amb Katinka Hosszu –ahir no va disputar els 200 papallona–. Aquesta setmana, la copa del món de Berlín no incloïa la prova en el seu programa. Al matí Belmonte ja va demostrar la seva fam competitiva en les sèries de classificació. El seu registre, 2:01.55, va ser el millor d’una classificació que hauria pogut estalviar-se per la seva condició de campiona olímpica.

Menys d’una hora després (50 minuts) del seu primer or, Belmonte va guanyar els 800 m lliures amb un registre de 8:07:47. La catalana va treure 5 segons a l’alemanya Sara Kohler.

Mireia Belmonte sí que coincidirà avui amb Katinka Hosszu. L’hongaresa és la favorita en la prova dels 400 estils.

10 podis

En aquesta copa del món Mireia Belmonte ha pujat 10 cops al podi. A més dels dos ors d’ahir i l’or i el bronze dels 200 papallona abans esmentats, a Berlín va guanyar l’or en els 400 m lliures i la plata en els 400 estils. A Moscou l’or en 800 m i la plata en els 400 m lliures, a més del bronze en papallona i, a Budapest, plata en els 1.500 i els 400 estils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)