Més esport

L’esport, contra la por

Els principals esportistes, clubs i institucions catalans i de fora mostren a les xarxes socials el seu rebuig a l’atemptat terrorista d’ahir al centre de Barcelona i se solidaritzen amb les víctimes i els seus familiars

El món de l’esport es va mobilitzar ahir per solidaritzar-se amb les víctimes de l’atemptat terrorista a Barcelona i les seves famílies. Els principals clubs, dirigents i esportistes del país, però també de fora, van recórrer a les xarxes socials per mostrar la seva repulsa pels fets i els seus ànims cap a les persones afectades. “Amb el cor encongit per l’atac a la nostra ciutat”, piulava el FC Barcelona des dels seus diferents comptes oficials. També l’Espanyol, el Girona, el Reus i el Sant Andreu, entre els clubs de futbol, van mostrar el seu rebuig a l’atemptat. El Real Madrid, el Rayo Vallecano i el Vila-real també es van solidaritzar amb les víctimes. Messi, a través d’Instagram, i Cristiano Ronaldo, les principals estrelles de la lliga espanyola, també es van pronunciar, així com Gerard Piqué, Marc Bartra, Andrés Iniesta i Sergi Roberto. Institucions com ara la UFEC i el COE, dirigents com ara Gerard Esteve i Jordi Villacampa, federacions catalanes i espanyoles com ara les de natació i tennis i equips de diversos esports com ara el PSG, el Manchester City, el Joventut, el Liceo, el Movistar i el Bàsquet Manresa es van solidaritzar amb les víctimes de l’atemptat.

Tampoc van faltar les reaccions d’alguns dels esportistes més destacats com ara les de Pau Gasol, Mireia Belmonte, Rafa Nadal, Fernando Alonso, Purito Rodríguez, Marc Márquez, Kilian Jornet i Ona Carbonell.

El Barça d’handbol va jugar ahir a Bucarest un partit amistós amb braçalet negre. La secció de futbol sala del club blaugrana va decidir ajornar la presentació dels tres jugadors que ha fitxat aquesta temporada, que s’havia de fer avui. El mateix va fer el Vila-real, que ahir havia de fer la presentació de Carlos Bacca. La Federació Catalana de Futbol va anunciar que es farà un minut de silenci en tots els partits que es juguin aquest cap de setmana. El Barça també va anunciar que avui es reunirà amb els Mossos d’Esquadra per organitzar el dispositiu de seguretat del partit de diumenge contra el Betis, en què les banderes onejaran a mig pal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)