Handbol

Handbol

barça

El nou Barça es posarà a prova a la Super Globe

Handbol. L’equip viatja a Qatar amb la baixa de Lasse Andersson per lluitar pel tercer títol de campió del món de clubs

El Barça va partir ahir cap a Qatar, on jugarà a partir de demà l’onzena edició de la Super Globe, competició oficial de la federació internacional que està considerada com el mundial de clubs. El Barça, que ha rebut una invitació de l’organització, ja va guanyar el torneig el 2013 i el 2014 i és un dels favorits per alçar el primer trofeu de la temporada. L’equip va fer un entrenament conjunt amb el filial.

L’única baixa de l’equip de Xavi Pascual per a la competició de Doha és la del central danès Lasse Andersson, que continua recuperant-se de la lesió al genoll que es va fer la temporada passada. Els nous fitxatges, Dolenec, Alexis Borges i Yanis Lenne, tindran l’oportunitat d’alçar el primer títol amb els colors blaugrana.

El camí cap a la final

L’equip debutarà en eliminatòria directe de quarts de final contra l’Espérance Esportiva de Tunísia, finalista de la lliga de campions d’Àfrica, que participarà en la competició perquè el campió, l’Al-Ahly d’Egipte, ha decidit retirar-se després de la crisi diplomàtica que mantenen alguns països amb Qatar.

Pel mateix costat del quadre que el Barça hi ha l’actual campió d’Europa, el Vardar macedoni, que se les haurà demà en la seva eliminatòria contra el Naft & Gaz Gachasaran d’Iran, finalista de la lliga de campions d’Àsia. Els altres participants són l’Universitat de Sydney, campió d’Oceania; l’EC Pinheiros brasiler, campió d’Amèrica; l’Al Sadd de Doha, l’equip amfitrió i el Füsche de Berlín, campió de les dues darreres edicions.

Si el Barça supera l’obstacle del Vardar a les semifinals la final més probable, dilluns, seria contra el Füsche.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)