Handbol

Handbol

super globe

El Barça ensenya les urpes

Handbol. Els blaugrana superen el campió d’Europa, el Vardar, amb una gran actuació dels seus canoners i de Pérez de Vargas sota els pals i es classifiquen per a la final de la Super Globe

VARDAR 29 BARçA 32

HC VARDAR:Sterbik, Kristopans, Abutovic, Cañellas, Cupic (5), Dibirov (4), Borozan (6) –set inicial–, Karacic (3), Cindric (7),Marsenic, Stoilov, Xixkarev, Moraes (4) i Milic (porter suplent).FC BARCELONA LASSA:Pérez de Vargas, Tomàs (3), Entrerríos (5), Ariño (1), N’Guessan (5), Syprzak (3), Mem (6) –set inicial–, Rivera (3), Sorhaindo (1), Borges, Dolenec, Morros, Aleix Gómez (2) i Jallouz (3).PARCIALS:1-1, 2-3, 3-6, 3-9, 6-12, 12-15, 15-18, 19-21, 21-23, 25-25, 28-29 i 29-32.

El Barça Lassa es va classificar ahir per a la final de la Super Globe amb un triomf de molt valor contra el Vardar, el flamant campió d’Europa. Els blaugrana, que avui es juguen el títol amb el Füchse Berlín, es van prendre d’aquesta manera una petita revenja de la derrota en les semifinals de la Champions League de la temporada passada. Els alemanys, per la seva banda, van superar l’Al Sadd qatarià per 30-23. “En els partits contra equips d’aquest nivell hem de ser conscients que es pot guanyar, però també es pot perdre. Ens quedem, però, amb la bona línia en què es troba l’equip”, va reflexionar i analitzar el tècnic blaugrana, Xavi Pascual, després del matx. Perquè el Barça, que divendres va exhibir una solidesa encomiable en el partit dels quarts de final contra l’Espérance tunisià, va mantenir la línia ahir contra un conjunt de molt més nivell.

Des de l’inici els blaugrana van saber imposar un ritme defensiu molt alt. El Vardar, massa agressiu en el cos a cos, veia com el conjunt blaugrana li feia molt mal des del perímetre, on Mem, N’Guessan i Entrerríos es van trobar molt còmodes en el llançament des de la distància. Un parcial de 5-0 va donar tranquil·litat als blaugrana, que van comandar el duel a plaer en la primera mitja hora. A banda de l’efectivitat des del perímetre, Gonzalo Pérez de Vargas va estar incommensurable sota els pals i va mantenir a ratlla el potencial macedoni.

Després de la represa, la revifalla que havia fet el Vardar a les acaballes del primer temps es va confirmar. El campió d’Europa va enroscar tots els cargols i va exigir molt als blaugrana, que es van saber defensar amb solidesa tot i veure com eixugaven les diferències que s’havien fet durant el primer temps. El 24-24 va ser crític per al Barça, que va reaccionar amb maduresa davant l’adversitat. El porter Gonzalo Pérez de Vargas, amb diverses intervencions de mèrit, i el francès Dika Mem, amb dues dianes a les acaballes, van ser decisius perquè el conjunt blaugrana no perdés l’avantatge i es classifiqués per a la final, en la qual es trobarà el Füchse Berlín, vigent campió.

ELS VESTIDORS

Hem estat molt bé. En la línia d’ahir. Hem fet un gran esforç. La primera part ha estat molt bona i en la segona hem sabut patir
En els partits contra equips d’aquest nivell es pot guanyar i perdre. Ens quedem, però, amb la bona línia en què es troba l’equip
El pas endavant que ha fet l’equip en aquesta Super Globe és per estar-ne molt satisfet
Xavi Pascual
entrenador del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)