Natació

NATACIÓ

La 9a Travessa de l’Escala té més de 500 participants

L’endemà de la 8a Marxa Nocturna de l’Anxova, una caminada no competitiva organitzada pel club d’atletisme l’Escala-Empúries Flama 91 –650 participants–, la novena edició de la Travessa de Natació, organitzada pel Patronat de l’Esport de l’Ajuntament de l’Escala en el marc dels actes previs de la festa major, va superar els 500 inscrits.

Hi havia un recorregut de 2.200 metres entre la platja de Riells i la platja, un altre de 900 del port d’en Perris a la platja, i un tercer de 600 entre la platja, Cargol i la platja. Ricard Pujol Belmonte (Triatló Blanes) va guanyar el recorregut llarg amb un temps de 26:12, quatre segons menys que Jordi Romero i setze menys que Sergio Torres (CN Granollers). Martina Moreno (Vic-ETB) va ser tretzena absoluta i millor noia, amb 29:47. El podi femení el van completar Núria Peix (Vic-ETB) i Maria Fiol (Palamós), dissetena i divuitena en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)