super globe

El Barça, campió de la Super Globe a Doha (29-25)

Handbol. L’equip de Xavi Pascual derrota el Füchse Berlín en la final i s’emporta el tercer mundial de clubs, el primer títol de la temporada

El Barça Lassa ha aconseguit aquesta tarda a Doha (Qatar) el primer títol de la temporada en imposar-se al Füchse de Berlín en la final de la Super Globe, el mundial de clubs (29-25).

L’equip de Xavi Pascual ha dominat el partit en la primera part gràcies a les accions en atac dels francesos Mem i N’Guessan i tot i que els alemanys no s’han rendit l’equip ha enfilat el camí al vestidor amb bones sensacions (15-12). L’inici de la segona part, en canvi, no ha estat bo. Els alemanys ha estat més durs i han aconseguit capgirar el marcador (17-18) per primer cop. Això ha obligat el Barça a fer un esforç suplementari. Les aturades de Gonzalo –dos penals inclosos– i la velocitat de Valero –màxim golejador del partit– i el seu encert en els penals han acabat per dinamitat el matx a favor dels blaugrana (29-25), que assoleixen el seu tercer títol de la Super Globe.