Ciclisme

Les novetats de la 19a Tramun, demà a Girona

Ciclisme. La cursa, que es farà el 15 d’octubre, forma part des de l’any passat de les UCI MTB Marathon Series i torna a acabar-se a Fontajau

La Tramun presenta demà les novetats de la seva 19a edició a la sala annexa del Teatre Municipal de Girona (19h) amb la projecció d’un vídeo i un col·loqui. La cursa, que es farà el 15 d’octubre, forma part des del 2016 de les UCI MTB Marathon Series –també de la copa catalana de marató– i té confirmada la presència dels deu primers classificats de l’any passat, a més dels corredors del Buff Scott, amb l’actual campió de la Rioja Bike Race, Francesc Guerra, del PMRA, el darrer vencedor de l’Iron Bike, Milton Ramos, i el campió alemany i líder del rànquing de les Marathon Series, Markus Bauer. També hi haurà la plata del campionat d’Europa i vencedora el 2016, Clàudia Galicia (Trek), la bronze Angelika Tazreiter (Big Time) i la vuitena, Michalina Ziolkowska (Volkswagen Samochody), a més de Sandra Santanyes (Olympia), la campiona belga, Alice Pirard (Merida Wallonie), i la guanyadora de la Madrid Lisboa, Ada Xinxó.

La cursa, a la qual ja s’han inscrit 200 corredors –la data límit és el 12 d’octubre–, té el 90% del seu recorregut (68 quilòmetres) de corriols, començarà a Hostalets d’en Bas i, per segon any, la línia d’arribada serà a Fontajau –com la cursa de 33 quilòmetres i la versió infantil, la Tramunkids–, on hi haurà activitats tot el cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)