Ciclisme

El Sea Otter Europe, del 8 al 10 de juny a Girona

Ciclisme. La segona edició del festival de ciclisme més important del món, que es va començar a fer el 1991, tindrà més espai

Més de 30.000 visitants, 350 marques, 15 proves esportives i 4.130 ciclistes, amb un balanç molt positiu gràcies a l’aparador mundial en què es va convertir Girona i la Costa Brava. És el balanç de la primera edició del Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, que es va fer el primer cap de setmana de juny i que, l’any que ve, es durà a terme el segon, entre els dies 8 i 10 de juny. Era el primer cop que el festival de ciclisme més important del món, el Sea Otter Classic, sortia de Califòrnia, on es va començar a fer el 1991.

La segona edició del festival tindrà el 30% més d’espai d’exposició a la zona de Fontajau per respondre a la demanda. En l’àmbit esportiu també es farà un pas endavant amb l’obtenció de més categoria en algunes de les proves del calendari UCI que s’hi disputaran. També es prepara la nova oferta cicloturista i esportiva amb totes les modalitats ciclistes, incidint en la BTT, carretera i bicicletes elèctriques.

El Sea Otter Europe d’enguany va tenir la presència de Joaquim Purito Rodríguez, José Antonio Hermida, Thiago Ferreria, Clàudia Galicia i diversos ciclistes d’equips professionals que tenen establerta la seva base d’operacions a Girona. És un altre dels reclams per als aficionats per visitar la fira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)