Rugbi

Rugbi

L’INEF i l’Hospitalet, units per jugar a divisió d’honor

Rugbi. Els dos clubs acorden col·laborar durant aquesta temporada i Catalunya continuarà tenint un representant en la lliga femenina

Avui s’oficialitzarà l’acord que durant aquesta temporada 2017/18 unirà l’INEF Barcelona i l’Hospitalet i que permetrà competir l’equip de les osses, el més llorejat de la història del rugbi femení, en la divisió d’honor. Després de moltes reunions, les dues entitats han descartat la possibilitat de la fusió i han optat per una col·laboració puntual, per la qual l’INEF aporta un equip en la màxima categoria i l’Hospitalet, la infraestructura necessària per a la disputa dels partits i la formació de les jugadores de base. El nom de l’equip que disputarà la màxima competició femenina és INEF Hospitalet. La lliga, que comença el cap de setmana vinent, tindrà, doncs, un representant català, que jugarà el pròxim diumenge, 8 d’octubre, al migdia, al camp de l’actual campió, l’Olímpico de Pozuelo. El debut a casa tindrà lloc el dissabte 14 d’octubre, a la Feixa Llarga de l’Hospitalet, contra CRAT Universidade da Corunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)