Euro Cup

Empat esperançador

Waterpolo. El Quadis es va refer d’un mal inici (1-4) i va puntuar contra el Jadran en la primera jornada de la segona fase de l’Euro Cup

jadran 8 quadis 8

JADRAN SPLIT:Anic, Butic, Marinic-Kragic, Krapic (3), Antonijevic (2), Pejkovic (1), Power, Marelja, Viskovic (1), Milardovic (1), Franicevic, Buzdovacic i Strujic.QUADIS MATARÓ:Lloret, Veich (2), Puig, Corbalan, Fernández, Mínguez (2), Loste, Ruiz (1), Codina (1), Barbena (1), Merino, Yañez (1) i Casabella.PARCIALS:4-1, 1-2, 2-2 i 1-3.ÀRBITRES:Golikov (Rus) i Mercier (Fra).INCIDÈNCIES:Primer partit de la segona fase de l’Euro Cup a Budapest.

Malgrat un inici poc encoratjador, el Quadis Mataró va reviscolar-se i va sumar un empat valuós amb el Jadran Split croat (8-8) en la primera jornada de la segona fase de l’Euro Cup que disputa a Budapest. El punt i la capacitat de reacció ha de ser un estímul per a un equip que avui juga un partit vital contra el Primorac Kotor montenegrí (17.45 h). El duel va començar fatal per als maresmencs, que van acabar el primer quart amb un desavantatge clar: 4-1. El conjunt de Beto Fernández es va refer i va poder empatar en el tercer quart, però els croats van obrir una nova escletxa (7-5), que podia semblar una llosa massa pesada. Però el Quadis no va claudicar i va empatar a 8.